Kundanpassad elektronik

Host Mobility är specialister på att utveckla, producera och underhålla kundanpassad elektronik. Med utgångspunkt från våra olika plattformar tar vi fram den lösning du vill ha. Basen i vårt erbjudande är vår datorenhet MX4 som enkelt kan konfigureras och bestyckas för dina behov. För de flesta handlar det då om vilka och hur många kommunikationsprotokoll man vill ha.

Host Mobility har ett antal olika produkter och lösningar baserade på våra etablerade produktserier. Detta erbjuder kostnadseffektiva kundanpassningar i kombination med låg utvecklingsrisk och kort utvecklingstid.

Långsiktighet

Host Mobility tar hand om produkten genom hela livscykelen från utveckling till produktion och underhåll.

Vår egen utvecklingsverksamhet har resulterat i ett stort antal produktserier baserade på MX4.

Dessa kan erbjudas som standardprodukter eller kundanpassas med specifik programvara eller justeringar i hårdvaran vilket möjliggör en flexibel och snabb process. Anpassningen kan variera från att endast byta etiketter och overlayer för att få en produkt i sitt eget sortiment till mer omfattande utvecklingsarbete.

Har du några frågor eller vill ha mer information om vår förmåga att anpassa produkter till just dina behov så tveka inte att kontakta oss.